Här får du förslag på några trevliga ställen runt omkring Stockholm som passar bra till konferenser.

Yasuragi Spa

Detta trevliga spa ligger ungefär 30 minuters bilväg från Stockholm stadskärna, precis vid vattnet. Direkt när man kommer in i byggnaden känner man av lugnet, och här går alla gästerna omkring i Yasuragis egna badrockar, och ingen mobiltelefon får finnas i de allmänna utrymmena. I början känns det märkligt, ovant och lite stressigt att inte ha mobilen på som det flesta är vana med. Men den känslan försvinner fort och du känner hur skönt och avslappnat det är att vara utan. På Yasuragi finns både små och stora mötesrum och alla är stilfullt inredda i japanskt utförande. Om du är bokningsansvarig för en konferens kan du välja mellan olika teman. Det kan vara japansk trädgård, teater, mangakultur eller stadspuls. Dessa är döpta efter Shibuya som är en stadsdel i Tokyo. År 2018 började restaurangen Saishoku servera både rå och vegansk kost. Det finns nog ingen som känner sig missnöjd efter några konferensdagar på Yasuragi.

Villa Sandudden

Denna anläggning ligger cirka 20 minuter från Slussen, på Ingarö. Eftersom Villa Sandudden erbjuder total enskildhet tar de endast emot två sammanslutningar samtidigt. De konferenser som passar bäst här är för ledningsgrupper eller möten där man vill vara själva. Anläggningen samarbetar med den kritikerrosade restaurangen Jim & Jacob och de ansvarar för alla måltider. Här tillagas all mat på plats och vi kan garantera att maten och även servicen är i toppklass. Här kan du varva dina möten med aktiviteter som mountainbike i skogsområdet runt omkring, skridskoåkning på vintern. På sommaren kan du paddla kajak, ta en fartfylld båttur eller bara ett avkopplande bad.

Skeppsholmen

Vill du både njuta av att promenera i Stockholm City eller njuta av en underbar utsikt passar Skeppsholmen perfekt. Det tar bara cirka tio minuter att promenera in till city och där kan du uppleva både shopping och krogliv. Det finns plats för både små och stora möten och de menyer som finns här lär du inte bli missnöjd över.

Gondolen

På Slussen 25 meter upp i luften hittar du Gondolen. För att komma hit upp måste du ta Mariahissen, och här finns även en otroligt vacker utsikt över Stockholm. Konferenslokalen Kristina hittar du allra höst upp på taket och här finns plats för upp till 24 gäster. I anslutning till Kristina finns Gondolens Gastronomi som har plats för 16 personer, där du kan delta i vinprovningar eller matlagningskurser.