Den faluröda gården välkomnar er med idylliska omgivningar och charmig ombonad. Detta är ett familjärt och lugnt gästgiveri med trevlig service. Att bo på ett gästgiveri skiljer sig mycket från ett klassiskt hotell. Med en lång historia bakom sig finns det mycket att upptäcka om denna gård. Utanför stadskärnan är miljön lugnare, byggnaderna är äldre och byggda av svenskt virke. Den gammaldags inredningen bidrar med en gemytlig känsla som får gästerna att känna sig hemma. Samtidigt erbjuds den moderna och tekniska komforten. Bålsta Gästgivaregård passar därmed både en weekend för par lika väl som större grupper under en arbetsvecka.

Gästgivaregården har 60 bäddar fördelat på 40 gästrum varav 21 är dubbelrum. Hotellet har wifi och samtliga rum har TV och eget badrum. Från köket levereras fantastisk mat med lokala råvaror till övernattande gäster, konferensgrupper och övriga restaurangbesökare. Även en pub finns för de besökare som uppskattar detta. Här kan ni avnjuta ett julbord, spendera helgen, bröllopsnatten eller boka in större grupper för konferens. Beställ en kopp kaffe att ta med ut i trädgården eller beställ en flaska bubbel upp på rummet. Fritidsaktiviteter erbjuds i form av bastu, minigolf, biljard och dart. För den musikaliskt lagda finns även ett piano i allrummet. Runt gården finns även vackra strövområden för den som vill komma ut i naturen.

Konferens på Bålsta Gästis

Gästgivaregården har fyra konferenslokaler och elva rum för grupparbeten. Teknisk utrustning finns i lokalerna. Ät gott i de vackra lokalerna eller ute på terrassen. Övernattande deltagare kan bokas in i något av rummen. Kontakta oss gärna för övriga önskemål. Läs artikeln Så lyckas konferensresan hos SvD Näringsliv.

Gästgivaregård med historia

Som ett av Bålstas äldsta gårdar är den kulturhistoriskt värdefull att bevara även i framtiden. Sedan gården byggdes på 1920-talet låg här ett ålderdomshem. På 1980-talet togs gården över som ett familjeföretag och drevs som konferenshotell med tusentals besökare under dessa år. Trettiofem år senare såldes gården och lever nu vidare i ny form.

Hitta hit

Konferenshotellet är beläget i den gamla stadsdelen av Bålsta utmed E18. Den lokala stationen samlar tåglinjer från olika delar av Sverige. Med 45 km till Uppsala och Stockholm, samt 35 km till Arlanda flygplats är Bålsta en idealisk plats att samlas. Parkeringsplatser finns för de besökare som har bil.